Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Pride (film, 2014)

Comedie, dramă.

"Pride" este o dramă-comedie în regia lui Matthew Warchus, după un scenariu de Stephen Beresford. Din distribuţie fac parte: Bill Nighy, Imelda Staunton, Dominic West, Paddy Considine, Andrew Scott, George MacKay, Joseph Gilgun şi Ben Schnetzer.


Filmul are la bază o poveste adevărată, când un grup de activişti LGBT au strâns bani pentru a ajuta famiile afectate de greva minerilor britanici din anul 1984, Uniunea Naţională a Minerilor fiind reticentă în a accepta acest ajutor.


Datele filmului

Regia: Matthew Warchus
Scenariul: Stephen Beresford
Imaginea: Tat Radcliffe
Montajul: Melanie Oliver
Muzica: Christopher Nightingale

În distribuţie: Bill Nighy, Imelda Staunton, Dominic West, Paddy Considine, Andrew Scott, George MacKay, Joseph Gilgun, Ben Schnetzer

Durata: 2 h şi 00 minute (120 minute)

Categorie: comedie, dramă
Anul apariţiei: 2014
Producător: Calamity Films
Ţara: Regatul Unit
Limba: engleză, galeză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Povestea, inspirată din evenimente reale, are loc în aul 1977, în orașul elveţian Vevey.. Eddy, tocmai a fost eliberat din închisoare. Osman, prietenul său, îl lasă să locuiască la el cu condiţia să aibă grijă de Samira, fiica sa în vârstă de 7 ani, cât timp soţia sa, Noor se află internată în spital.
După ce tânărul Rob ratează interviul care îi asigura un post la facultatea pe care urma să o termine, este invitat de Angela, cea mai sexi fată din facultate, acasă la ea pentru a învăţa împreună.
O echipă de exploratori se aventurează în cercetarea catacombelor aflate sub străzile din Paris. Aici ei găsesc kilometri de labirinturi neexplorate în care se află oseminte umane, un adevărat oraş al morţilor.
Lou Bloom este un tânăr cameraman amator care descoperă afacerea nocturnă a jurnalismului de investigaţie criminalistică din Los Angeles. Incendii, crime, victime, toate sunt convertite fără scrupule în dolari şi cenţi.
Acţiunea filmului este centrată pe relaţia dintre arhitecta Cornelia Keneres şi fiul ei, Barbu, acuzat de uciderea unui copil într-un accident de maşină.
O comedie-dramă în regia şi scenariul lui Damián Szifron. Este împărțită în șase părţi.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema