Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Paddington (film, 2014)

Comedie, familie.

Paddington este o comedie în regia lui Paul King, după un scenariu de Paul King şi Hamish McColl, bazat pe personajul Paddington Bear de Michael Bond. Din distribuţie fac parte: Ben Whishaw (voce), Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi şi Nicole Kidman.

Un urs tânăr, originar din Peru, din pasiune pentru lucrurile britanice, călătoreşte la Londra pentru a-şi găsi o locuinţă şi o familie. Simţindu-se singur şi abandonat în Gara Paddington, el începe să-şi dea seama că viaţa la oraş nu este aşa cum şi-a imaginat-o.

Când amabila familie Brown vede mesajul scris pe cartonul agăţat de gâtul lui, "Vă rugăm să aveţi grijă de acest urs. Mulțumesc.", norocul îi surâde, găsindu-şi în sfârşit un cămin în cadrul acestei familii. Dar, nori negri se strâng asupra lui când cruda Millicent (Nicole Kidman), o femeie ahtiată după împăierea animalelor, pune ochii pe el, vrând să-l aibă în colecţia sa de animale împăiate.


Datele filmului

Regia: Paul King
Scenariul: Paul King, Hamish McColl, bazat pe personajul Paddington Bear de Michael Bond
Imaginea: Erik Wilson
Montajul: Mark Everson
Muzica: Nick Urata

În distribuţie: Ben Whishaw (voce Paddington), Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Nicole Kidman

Categorie: comedie, familie
Anul apariţiei: 2014
Producători: StudioCanal, Anton Capital Entertainment (ACE), TF1 Films Production
Ţara: Regatul Unit, Franţa
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Personajul principal al filmului este Păcală, eroul poveştilor populare româneşti, cunoscut pentru umorul şi isteţimea sa, care rezolvă toate problemele într-un mod neaşteptat.
Russell şi fratele său mai mic, Rodney Jr., locuiesc într-un orăşel în care criza economică îşi face simţită prezenţa. Când printr-o întorsătură a vieţii, Russell intră la închisoare, pentru a scăpa de sărăcie, Rodney Jr. întră în combinaţie cu o bandă de răufăcători.
În Budapesta, Lili, o fată de treisprezece ani trebuie să petreacă trei luni cu tatăl său. Acesta, spre deosebire de fosta sa soţie, mama lui Lili, nu îl are la inimă pe Hagen, câinele mult îndrăgit de Lili.
Acţiunea filmului are loc în oraşul Orlando, Florida, unde tânărul Quentin Jacobsen locuieşte din copilărie. Vecina lui este Margo Roth Spiegelman, o tânără enigmatică de care este îndrăgostit.
L’onore e il rispetto este un serial italian difuzat prima dată pe postul de televiziune italian Canale 5 şi care s-a bucurat de un mare succes.
Un documentar biografic despre "One Direction", cea mai de succes formaţie de adolescenţi din lume. Filmul urmăreşte formaţia pe pământ american în turneul "Where We Are".

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema