Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Nume de cod: Spionul Noiembrie (film, 2014)

Acţiune, crimă, thriller.

The November Man este un film de acţiune în regia lui Roger Donaldson, după un scenariu de Michael Finch şi Karl Gajdusek, bazat pe romanul There Are No Spies al scriitorului Bill Granger. Din distribuţie fac parte: Pierce Brosnan, Luke Bracey, Olga Kurylenko, Eliza Taylor, Caterina Scorsone, Bill Smitrovich şi Will Patton.

Agentul veteran CIA Peter Devereaux (Pierce Brosnan), cu numele de cod "The November Man", s-a retras din activitate când partenerul şi protejatul său, David Mason (Luca Bracey), a încălcat ordinul său, ucigând un asasin şi omorând din greşeală un copil.

Peter a fost numit "The November Man" deoarece era un agent foarte eficient, ucigând mulţi adversari în misiunile sale, precum luna noiembrie ucide viaţa plantelor înainte de începerea sezonului rece.

După ce îl găseşte în Elveţia unde trăia liniştit, fostul său şef, John Hanley (Bill Smitrovich), îi încredinţează lui Peter o nouă misiune: să o extragă din Rusia pe Natalia Ulanova (Mediha Musilovic), o agentă CIA sub acoperire, care lucrează pentru Arkady Fedorov (Lazar Ristovski), un general rus candidat la prezidenţiale.

Natalia deţine numele martorului crimelor de război ale lui Arkady Fedorov, martor care îl va putea trimite pe general în faţa Tribunalului de la Haga. Lucrurile se vor complica când o altă echipă CIA condusă de fostul său partener, David Mason, va intra în acţiune pentru o recupera pe Natalia. Astfel, Peter pe lângă pericolele misiunii sale, îi va avea de înfruntat şi pe foştii săi colegi.


Datele filmului

Regia: Roger Donaldson
Scenariul: Michael Finch, Karl Gajdusek, bazat pe romanul There Are No Spies de Bill Granger
Imaginea: Romain Lacourbas
Montajul: John Gilbert
Muzica: Marco Beltrami

În distribuţie: Pierce Brosnan, Luke Bracey, Olga Kurylenko, Eliza Taylor, Caterina Scorsone, Bill Smitrovich, Will Patton

Durata: 1 h şi 48 minute (108 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, crimă, thriller
Anul apariţiei: 2014
Producători: Das Films, Envision Entertainment, Irish DreamTime
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Marks este ofiţer de zbor pe ruta Londra - New York. Deasupra Oceanului Atlantic, primeste mai multe mesaje pe telefon, avertizându-l că cineva din avion va muri la fiecare 20 de minute dacă 150 milioane dolari nu vor fi transferaţi de linia aeriană într-un anumit cont.
Viziuni apocaliptice îl bântuiesc noapte de noapte pe biblicul Noe, prevestindu-i un mare potop. Om înţelept el înţelege mesajul divin: Creatorul va pedepsi lumea distrugând toate formele de viaţă.
Filmul spune povestea călătoriei lui Ricardo şi Dana din Spania în India. Ricardo şi-a petrecut anii transportând hipioţi din Spania în India. Dar, ultimii zece ani Ricardo şi i-a petrecut în scaunul cu rotile, datorită unei boli care acum a ajuns în faza terminală. El vrea să moară pe malul Gangelui.
Noaptea Judecăţii este intervalul de 12 ore dintr-un an când totul este permis de către guvern, când orice crimă este posibilă fără a fi pedepsită. De această noapte profită toţi cei care au conturi de reglat sau vor sa se răzbune pe duşmanii lor.
Filmul prezintă într-o manieră naturală povestea unei femei, auto-declarată nimfomană, din momentul naşterii până la vârsta de 50 de ani.
Tobey Marshall, un mecanic de maşini şi pilot de curse auto, ajunge pe nedrept la închisoare. Proaspăt eliberat este hotărât să se răzbune.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema