Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Saga vikingilor (film, 2014)

Acţiune, aventură.

Northmen: A Viking Saga este un film de acţiune în regia lui Claudio Fäh, după un scenariu de Matthias Bauer şi Bastian Zach. Din distribuţie fac parte: Tom Hopper, Ryan Kwanten, Ken Duken, Charlie Murphy, Ed Skrein, Anatole Taubman, Leo Gregory, James Norton, Darrell D'Silva, Johan Hegg şi Danny Keogh.

Echipajul de vikingi războinici conduşi de Asbjörn (Tom Hopper), tânărul lor conducător, este prins într-o furtună teribilă şi corabia lor este zdobită. Ei eşuează pe coasta regatului Alba (Scoţia de astăzi). Captivi în adâncul unui teritoriu inamic, aflaţi într-o zonă complet necunoscută, singura lor scăpare este să ajungă la cetatea vikingă Danelagh.

Dar, regele regatului Alba trimite după ei cei mai temuţi mercenari, călătoria lor fiind acum o luptă pentru supravieţuire. Cu toate acestea, vânătorii devin vânat când vikingii, dornici de luptă, le întind duşmanilor capcane mortale, decimându-i fără milă, unul câte unul.


Datele filmului

Regia: Claudio Fäh
Scenariul: Matthias Bauer, Bastian Zach
Imaginea: Lorenzo Senatore
Montajul: Adam Recht ACE
Muzica: Marcus Trumpp

În distribuţie: Tom Hopper, Ryan Kwanten, Ken Duken, Charlie Murphy, Ed Skrein, Anatole Taubman, Leo Gregory, James Norton, Darrell D'Silva, Johan Hegg, Danny Keogh

Durata: 1 h şi 37 minute (97 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, aventură
Anul apariţiei: 2014
Producători: Elite Filmproduktion, Jumping Horse Film, Two Oceans Production (TOP)
Ţara: Elveţia, Germania, Africa de Sud
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Filmul prezintă ascensiunea atletului Milkha Singh, pornind de la copilăria sa din Punjab marcată de războiul indo-pakistanez, apoi, perioada de sărăcie când nu avea nici un adăpost, intrarea în armata indiană unde este remarcat după ce câştigă un concurs de alegări (...)
Jimmy Conlon, zis şi "Groparul", este un asasin al mafiei care acum, la vârsta de 55 de ani, este un alcoolic bântuit de crimele sale.
Kai, un tânăr proscris japonezo-britanic, trăieşte în satul Ako condus de aristocratul Asano Naganori. Cu toate că nu a fost primit în clanul samurailor condus de Oishi, Kai este un foarte bun luptător, fiind îndrăgostit de Mika, fiica lui Asano.
Acţiunea filmului se desfăşoară în anul 2028 în Statele Unite, când robotica şi tehnologia dronelor dezvoltată de compania OmniCorp, este folosită intensiv la câştigarea războaielor din străinătate.
Un film de animaţie realizat după o poveste de Carlos Saldanha. Filmul este o continuare la primul film Rio (2011), acţiunea începând de data aceasta tot în Rio de Janeiro, dar desfăşurându-se ulterior în pădurile amazoniene.
Ricki, o femeie trecută prin viaţă, este o faimoasă cântăreaţă care a renunţat la tot pentru a-şi îndeplini visul de star rock. După nenumărate concerte, Ricki are acum o şansă de a-şi pune lucrurile în ordine cu familia.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema