Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Prădător de noapte (film, 2014)

Crimă, drama, thriller.

Nightcrawler este un thriller în regia şi scenariul lui Dan Gilroy. Din distribuţie fac parte: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Riz Ahmed şi Bill Paxton.

Lou Bloom (Jake Gyllenhaal) este un tânăr cameraman amator care descoperă afacerea nocturnă a jurnalismului de investigaţie criminalistică din Los Angeles. Incendii, crime, victime, toate sunt convertite fără scrupule în dolari şi cenţi. Ajutat de Nina (Rene Russo), o veterană de la un post TV local, Lou depăşeşte linia dintre observator și participant, devenind vedeta propriilor sale ştiri.


Datele filmului

Regia: Dan Gilroy
Scenariul: Dan Gilroy
Imaginea: Robert Elswit
Montajul: John Gilroy
Muzica: James Newton Howard

În distribuţie: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Riz Ahmed, Bill Paxton

Durata: 1 h şi 57 minute (117 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: crimă, drama, thriller
Anul apariţiei: 2014
Producător: Bold Films
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Acţiunea filmului este centrată pe relaţia dintre arhitecta Cornelia Keneres şi fiul ei, Barbu, acuzat de uciderea unui copil într-un accident de maşină.
O comedie-dramă în regia şi scenariul lui Damián Szifron. Este împărțită în șase părţi.
Acţiunea filmului se petrece în anul 79 e.n. în oraşul Pompei, când Milo, un sclav devenit gladiator, luptă pentru a-şi câştiga libertatea şi pentru a se căsători cu fiica unui negustor bogat.
Datorită pierderii serviciului, Eric Bowen, împreună cu soţia sa Amy şi copii lor se mută într-o altă localitate, într-o casă dintr-o suburbie liniştită a oraşului. Acest nou început este umbrit de un fenomen înfricoşător, casa lor fiind invadată de aparaţii terifiante.
Acţiunea filmului are loc în anii '50, perioada de după instaurarea comunismului în România. Filmul prezintă povestea lui Adrian şi Ninel, doi studenţi care după ce sunt prinşi încercînd să treacă ilegal graniţa sunt trimiși în lagărul de muncă Canal Dunăre-Marea Neagră.
Filmul prezintă povestea unui tânăr decepţionat în dragoste care, pretinzând că este un filantrop, întâlneşte la o cină de caritate o femeie fermecătoare.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema