Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Magie în lumina lunii (film, 2014)

Comedie, romantic.

Magic in the Moonlight este o comedie romantică în regia şi scenariul lui Woody Allen. Din distribuţie fac parte: Colin Firth, Emma Stone, Hamish Linklater, Marcia Gay Harden, Jacki Weaver, Erica Leerhsen, Eileen Atkins şi Simon McBurney.

În anul 1928 în Berlin, Wei Ling Soo, un iluzionist celebru, efectuează în fața unei mulțimi un act de magie de mare clasă. Dar, ceea ce nu ştia publicul, era că maestrul chinez era de fapt un britanic pe nume Stanley (Colin Firth), care îşi dedicase întreaga viaţă demascării falşilor spiritişti.

Stanley se întâlneşte cu vechiul său prieten şi coleg iluzionist Howard Burkan (Simon McBurney), care îi face o propunere ce îi stârneşte interesul: să meargă împreună pe Coasta de Azur, la bogata familie americană Catledge, pentru a o demasca pe Sophie (Emma Stone), o clarvăzătoare mistică.

Când Stanley o cunoaşte pe Sophie, este uimit de capacitatea lui Sophie de a-i relata detalii extrem de personale despre el și familia lui. Şi, petrecând mult timp cu ea, nu ştie ce să mai creadă, mai ales când îşi dă seama că s-a îndrăgostit de ea. Dar, curând va constata că nimic nu este întâmplător.


Datele filmului

Regia: Woody Allen
Scenariul: Woody Allen
Imaginea: Darius Khondji
Montajul: Alisa Lepselter

În distribuţie: Colin Firth, Emma Stone, Hamish Linklater, Marcia Gay Harden, Jacki Weaver, Erica Leerhsen, Eileen Atkins, Simon McBurney

Durata: 1 h şi 37 minute (97 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: comedie, romantic
Anul apariţiei: 2014
Producători: Dippermouth, Gravier Productions, Perdido Productions
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

După trei ani de la evenimentele din Magic Mike (2012) când Mike, dezgustat de viaţa de striper şi de lăcomia patronului său, renunţă la această carieră şi revine la trupa sa de striperi, Kings of Tampa, cu care cunoscuse un enorm succes.
Într-o pustietate post-apocaliptică, singuraticul Max o întâlneşte pe Imperator Furiosa, o femeie de acțiune care doreşte să traverseze deşertul pentru a ajunge în patria sa.
Lui Macbeth, înalt demnitar scoţian, i s-a prezis de către o vrăjitoare că într-o zi va fi regele regatului. În ambiţia sa, şi îndemnat de Lady Macbeth, soţia sa, îşi ucide regele, Duncan al Scoţiei, luîndu-i tronul.
Jordan Belfort este un broker de succes de pe Wall Street. Bogat, conducând firma Stratton Oakmont, el trăieşte viaţa la maximum fără să-şi refuze nimic: putere, bani şi femei.
Larisa, o adolescentă de 16 ani, trăieşte într-un mic oraş de la mare. Relaţia cu mama ei, care se luptă cu lipsa banilor, este departe de a fi ideală, în plus, ea trebuie să aibă grijă şi de bunică.
Legaţi printr-un destin comun, Frank, un inventator genial şi Casey, o tânără plină de curiozitate ştiinţifică, vor călători într-o misiune periculoasă pentru a descoperi secretele unui loc enigmatic.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema