Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Schimb de dame (film, 2013)

Comedie, crimă.

Life of Crime este un film în regia lui Daniel Schechter, după un scenariu de Daniel Schechter, bazat pe romanul The Switch al scriitorului Elmore Leonard. Din distribuţie fac parte: Jennifer Aniston, Yasiin Bey, Isla Fisher, Will Forte, Mark Boone Jr., Tim Robbins şi John Hawkes.

Acţiunea filmului are loc în anii "1970 în Detroit. Mickey Dawson (Jennifer Aniston), soţia lui Frank Dawson (Tim Robbins), un bogat şi corupt antreprenor imobiliar, este răpită de Ordell Robbie (Yasiin Bey) şi Louis Gara (John Hawkes), doi foşti deţinuţi.

Planul lor este să obţină de la Frank o răscumpărare de un milion de dolari. Dar, ce nu ştiau ei, este că Franck are o foarte mică dorinţă de a-şi răscumpăra soţia, mai ales că el tocmai depusese actele de divorţ pentru a putea fi cu Melanie (Isla Fisher), mai tânăra sa amanta din Bahamas.

Lucrurile se complică când Melanie intră pe firul şantajului şi îi dă o idee lui Frank: să se folosească de această ocazie pentru a scăpa definitiv de soția sa, pentru a nu mai fi nevoit să-i plătească pensie alimentară.


Datele filmului

Regia: Daniel Schechter
Scenariul: Daniel Schechter, bazat pe romanul The Switch de Elmore Leonard
Imaginea: Eric Alan Edwards
Montajul: Sarah Natochenny
Muzica: The Newton Brothers, Jordan Galland

În distribuţie: Jennifer Aniston, Yasiin Bey, Isla Fisher, Will Forte, Mark Boone Jr., Tim Robbins, John Hawkes

Durata: 1 h şi 38 minute (98 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: comedie, crimă
Anul apariţiei: 2013
Producători: Abbolita Productions, Gotham Group, Starstream Entertainment
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Timp de 40 de ani, fotograful brazilian Sebastião Salgado a călătorit peste tot în lume, în cele mai interesante şi spectaculoase locuri, căutând să surprindă umanitatea în continua ei schimbare.
Samba, un imigrant din Senegal, se află în Franţa de zece ani, timp în care a lucrat diferite munci umilitoare. Când dosarul lui de rezidenţă este refuzat, este arestat şi aruncat într-un centru de detenţie pentru imigranţi ilegali.
După sfârşitul Războiului Civil, un nou guvern este la putere în Irlanda. În 1932, după zece ani de exil forţat în Statele Unite, Jimmy Gralton se întoarce acasă în Irlanda pentru a-şi ajuta mama la fermă.
Un echipaj de vikingi este prins într-o furtună teribilă şi corabia lor este zdobită. Ei eşuează pe coasta regatului Alba. Captivi în adâncul unui teritoriu inamic, singura lor scăpare este să ajungă la cetatea vikingă Danelagh.
Filmul prezintă ascensiunea atletului Milkha Singh, pornind de la copilăria sa din Punjab marcată de războiul indo-pakistanez, apoi, perioada de sărăcie când nu avea nici un adăpost, intrarea în armata indiană unde este remarcat după ce câştigă un concurs de alegări (...)
Jimmy Conlon, zis şi "Groparul", este un asasin al mafiei care acum, la vârsta de 55 de ani, este un alcoolic bântuit de crimele sale.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema