Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Eliminaţi mesagerul! (film, 2014)

Biografic, crimă, dramă.

Kill the Messenger este o dramă în regia lui Josh Boone, după un scenariu de Scott Neustadter şi Michael H. Weber, având la bază romanul cu acelaşi nume al scriitorului John Green. Din distribuţie fac parte: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Nat Wolff, Willem Dafoe şi Laura Dern.

Filmul are la bază povestea adevărată a jurnalistului Gary Webb care, după ce expune rolul CIA în înarmarea rebelilor Contras din Nicaragua şi importul de cocaină în California, devine ţinta unei campanii de defăimare care-l conduce aproape de sinucidere.

Acţiunea filmului se desfăşoară la mijlocul anilor 1990, când Webb (Jeremy Renner) descoperă rolul jucat de CIA în trecut, în importul unor cantități uriaşe de cocaină. Acestea au fost vândute agresiv în ghetourile din Statele Unite pentru a strânge bani pentru finanţarea armatei Contras din Nicaragua.

Cu toate că este supus unor presiuni enorme pentru a nu publica această descoperire, Webb publică dovezile incriminatoare în seria "Dark Alliance." Ca rezultat, el este supus unei campanii de defăimare puternic alimentată de CIA. Acum, Webb trebuie să facă totul pentru a-şi apăra integritatea, familia şi viaţa.


Datele filmului

Regia: Michael Cuesta
Scenariul: Peter Landesman, bazat pe romanele Kill the Messenger de Nick Schou şi Dark Alliance de Gary Webb
Imaginea: Sean Bobbitt
Montajul: Brian A. Kates
Muzica: Nathan Johnson

În distribuţie: Jeremy Renner, Ray Liotta, Barry Pepper, Michael Sheen, Andy Garcia, Mary Elizabeth Winstead, Rosemarie DeWitt, Paz Vega, Oliver Platt, Richard Schiff, Michael K. Williams

Durata: 1 h şi 52 minute (112 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: biografic, crimă, dramă
Anul apariţiei: 2014
Producători: Bluegrass Films, The Combine
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

O echipă de cercetători medicali au descoperit un ser, cu numele de cod "Lazarus", cu ajutorul căruia pot aduce oamenii decedaţi înapoi la viaţă.
Theodore Twombly este o persoană singuratică şi introvertită. Nefericit datorită iminentului divorţ de iubita lui din copilarie, Theodore achiziţionează un sistem de operare cu inteligenţă artificială, conceput să acţioneze şi să comunice asemenea unei fiinţe umane.
Un western clasic, cu baieti rai, baieti foarte rai si o mana de baieti buni. Ben Wade este baiatul rau, sef peste banda de raufacatori, care a speriat Vestul Salbatic.
Marc şi Anne s-au iubit, s-au căsătorit, dar după trei ani, datorită plictiselii şi geloziei, Anne înaintează actele de divorţ. Marc este distrus şi, drept consolare, se refugiază în avantajele muncii de cronicar despre viaţa de noapte din oraş.
Filmul prezintă trei poveşti despre dragoste şi complicaţiile lor, poveşti care au loc în trei locuri diferite, Paris, New York şi Roma. Dar, în toate aceste poveşti există un element comun, care le uneşte, arătând că adevărul nu este ceea ce pare a fi la prima vedere.
Vlad Tepeş, Dracula, este un nobil aflat în război cu Mehmed, sultanul decis să cucerească totul în calea sa. Pentru a câştiga războiul, nobilul Vlad trebuie să se alăture forţelor întunecate care îl vor blestema pentru totdeauna să fie însetat de sânge.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema