Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

John Wick (film, 2014)

Acţiune, thriller.

John Wick este un thriller de acţiune în regia lui David Leitch şi Chad Stahelski, după un scenariu de Derek Kolstad. Din distribuţie fac parte: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Adrianne Palicki, Bridget Moynahan, Dean Winters, Ian McShane, John Leguizamo şi Willem Dafoe.

După ce s-a retras din jocul mortal, uciderea pe bază de contract, John Wick (Keanu Reeves) suferă o mare tragedie atunci când soţia sa moare de o boală necruţătoare. Singur şi pătruns de durere, el mai are o singură alinare lăsată de soţia lui cadou de despărțire definitivă: un cateluş adorabil, jucăuş, de care se ataşează enorm.

Când într-o noapte este atacat de gangsteri conduşi de fiul fostului său angajat, periculosul Viggo Tarasov (Michael Nyqvist), care îi fură maşina şi îi omoară căţeluşul, John intră din nou în acţiune pentru a-i lichida pe răufăcători, unul câte unul.


Datele filmului

Regia: David Leitch, Chad Stahelski
Scenariul: Derek Kolstad
Imaginea: Jonathan Sela
Montajul: Elísabet Ronaldsdóttir
Muzica: Tyler Bates, Joel J. Richard

În distribuţie: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Adrianne Palicki, Bridget Moynahan, Dean Winters, Ian McShane, John Leguizamo, Willem Dafoe.

Durata: 1 h şi 41 minute (101 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, thriller
Anul apariţiei: 2014
Producători: 87Eleven, Company Films, DefyNite Films
Ţara: China, Canada, Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Acţiunea filmului se petrece într-o zonă împădurită din Texas, unde Joe Ransom, un fost condamnat care intră în tot felul de necazuri datorită unui temperament incontrolabil, lucrează în domeniul forestier.
Filmul continuă povestea lui Katniss Everdeen care este de acord să unească districtele din Panem pentru a porni o rebeliune împotriva tiranicului Capitol.
În anul 2086, armata unei speciii extraterestre foarte avansate tehnologic, numită Formics, atacă Pământul cu intenţia de a distruge omenirea.
Filmul este inspirat din viaţa lui Nat Arem, un jucător profesionist de poker care, folosind metode statistice, a ajutat la descoperirea înşelătoriilor din pokerul online.
Jessie îşi pierde într-un accident logodnicul şi copilul nenăscut. Rămânând imobilizată într-un cărucior, pentru a se recupera, ea se întoarce în Louisiana pentru a locui cu tatăl ei, Leon, în casa veche a copilăriei în care mama ei a murit.
Patru iluzionişti talentaţi sunt cooptaţi de către un binefăcător necunoscut, pentru a forma una dintre cele mai tari echipe de iluzionism. În timpul spectacolelor care le susţin, ei vor jefui o bancă, iar banii furaţi îi vor împărţi publicului.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema