Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Interstellar: Călătorind prin Univers (film, 2014)

Aventură, mister, SF.

Interstellar este o dramă în regia lui Josh Boone, după un scenariu de Scott Neustadter şi Michael H. Weber, având la bază romanul cu acelaşi nume al scriitorului John Green. Din distribuţie fac parte: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Bill Irwin şi Ellen Burstyn.

Pământul este devastat, iar umanitatea ameninţată cu dispariţia. Când este descoperită o gaură de vierme care „leagă” zone îndepărtate ale Universului printr-o „scurtătură” spaţiu-timp, exploratorii şi oameni de ştiință pornesc într-o călătorie care transcende spaţiul şi timpul uman. Printre pasageri se află şi Cooper (Matthew McConaughey), un inginer văduv, care şi-a lăsat în urmă cei doi copii pentru a porni în această călătorie, într-o încercare disperată de a găsi planete ospitaliere, pentru o nouă casă pentru umanitate.


Datele filmului

Regia: Christopher Nolan
Scenariul: Jonathan Nolan, Christopher Nolan
Imaginea: Hoyte van Hoytema
Montajul: Lee Smith
Muzica: Hans Zimmer

În distribuţie: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Bill Irwin, Ellen Burstyn

Durata: 2 h şi 49 minute (169 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: aventură, mister, SF
Anul apariţiei: 2014
Producători: Legendary Pictures, Lynda Obst Productions, Paramount Pictures
Ţara: Statele Unite, Regatul Unit
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Ben Whittaker, un văduv în vârstă de 70 de ani, descoperă că viaţa după pensionare nu este atât de minunată pe cât credea.
Acţiunea filmului are loc după evenimentele din Divergent când, în urma acestora, Beatrice "Tris" Prior va trebui să se confrunte cu demonii interiori şi să continue lupta, împreună cu prietenii ei, împotriva unei alianţe puternice care ameninţă să distrugă societatea.
Mediumul Elise Rainier este de acord să-şi folosească abilităţile şi capacitatea de a intra în legătură cu morţii, în scopul de a ajuta o adolescentă care este bântuită de o entitate supranaturală malefică.
Filmul prezintă o săptămână din viaţa lui Llewyn Davis, un tânăr cântăreţ şi compozitor de muzică folk foarte talentat, cu o voce de excepţie care, pentru a se afirma în industria muzicală a anilor '60, are de înfruntat numeroase obstacole.
Filmul prezintă povestea de dragoste dintre David Elliot şi Jade Butterfield, doi tineri care se cunosc chiar în ziua absovirii liceului.
Christine Lucas, o femeie de vârstă mijlocie, se trezeşte în fiecare dimineaţă fără absolut nici o amintire despre ce a făcut sau ce a trăit în trecut. Dimineaţă, nu-şi recunoaşte în pat nici soţul, şi nici propriul chip când se priveşte în oglindă.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema