Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Desene animate / Gabby / Gulliver

Călătoriile lui Guliver (subtitrat în română)

Desene animate

Gulliver's Travels este inspirat din aventurile lui Guliver în ţara liliputanilor descrise în romanul din secolul al 18-lea Gulliver's Travels al scriitorului Jonathan Swift.

În noaptea furtunoasă din 5 noiembrie 1699, vasul cu care călătorea Guliver se scufundă, iar el este aruncat de apele oceanului pe ţărmul insulei Liliput, care era locuită de oameni foarte mici.

Astfel Guliver, un uriaş printre liliputani, va fi implicat în numeroase aventuri încercând să prevină războiul dintre minusculul regat liliputan şi la fel de minusculul regat din insula învecinată Blefuscu.

Sau, va da o mână de ajutor celor doi îndrăgostiţi, prinţesa Glory din Lilliput şi prinţul David din Blefuscu. Dar, situaţia devine un pic periculoasă când cei trei spioni ai regatului din Blefuscu îi fură pistolul cu intenţia de a-l ucide.

Datele filmului de animație

Regia: Dave Fleischer
Scenariul: Dan Gordon, Cal Howard, Tedd Pierce, Edmond Seward, Isadore Sparber. Bazat pe romanul Gulliver's Travels de Jonathan Swift
În distribuţie (voce): Pinto Colvig, Jack Mercer, Sam Parker, Jessica Dragonette, Lanny Ross, Tedd Pierce

Durata: 1 h şi 16 min (76 min)
Anul apariţiei: 1939
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză cu subtitrare în limba română




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

All's Well este un film de desene animate din seria Gabby, în regia lui Dave Fleischer.
Gabby Goes Fishing este un film de desene animate din seria Gabby, în regia lui Dave Fleischer, produs de Max Fleischer pentru Fleischer Studios şi difuzat de Paramount Pictures.
Fire Cheese este un film de desene animate din seria Gabby, în regia lui Dave Fleischer, produs de Max Fleischer pentru Fleischer Studios şi difuzat de Paramount Pictures.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, cinema