Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Godzilla (film, 2014)

Acţiune, aventură, fantezie.

Godzilla este un film american SF cu monştri, regizat de Gareth Edwards, având în centrul acţiunii celebrul monstru Godzilla. Filmul face parte din franciza Godzilla creată de studioul japonez de film Toho. Este al doilea film Godzilla realizat de studiourile americane, primul fiind Godzilla din anul 1998.

Din distribuţie fac parte: Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Elizabeth Olsen, Ken Watanabe, Juliette Binoche, David Strathairn şi Sally Hawkins.

Filmul Godzilla (2014) îşi desfăşoară acţiunea în timpurile actuale, prezentând monstrul Godzilla ca o forţă gigantică şi înspăimântătoare a naturii, care ameninţă cu distrugerea umanităţii. În faţa acestei forţe teribile, întunecate, aroganţa ştiinţifică a omenirii va fi spulberată, umanitatea trebuind să-şi găsească eroii pentru a putea invinge şi supravieţui.


Datele filmului

Regia: Gareth Edwards
Scenariul: Max Borenstein, după o poveste de David Callaham, Max Borenstein
Imaginea: Seamus McGarvey
Montajul: Bob Ducsay
Muzica: Alexandre Desplat
În distribuţie: Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Elizabeth Olsen, Ken Watanabe, Juliette Binoche, David Strathairn, Sally Hawkins

Format: 2,35 : 1
Proiecţie: 2D, 3D, IMAX 3D

Categorie: acţiune, aventură, fantezie
Anul apariţiei: 2014
Producători: Warner Bros., Legendary Pictures, Disruption Entertainment
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Acţiunea filmul se petrece în anii '80 în God’s Pocket, un mic orăşel muncitoresc de lângă Philadelphia, Pennsylvania, unde Mickey Scarpato, care se ocupă cu diferite învârteli, este căsătorit cu frumoasa Jeannie.
În orăşelul Oakton, un grup de animăluţe conduse de ratonul Raccoon şi-au adăpostit proviziile de iarnă într-un copac uriaş din parcul orăşelului.
Împăratul Marc Aureliu, ajuns la o vârstă înaintată, doreşte să pună capat războaielor şi să instaureze pacea. Neavând încredere în fiul său Commodus, el îl însărcinează pe generalul Maximus Decimus Meridius să preia conducerea imperiului.
După ce a furat un glob cu puteri misterioase din cele mai îndepărtate colţuri ale spaţiului extraterestru, Peter Quill, un pilot jumătate uman-jumătate extraterestru, devine principala ţintă într-o urmărire extrem de periculoasă.
Filmul spune povestea gemenilor gangsteri Reggie şi Ronnie Kray, cei mai cunoscuţi criminali din istoria Marii Britanii, modul în care ei şi-au construit prin teroare imperiul criminal devenind cei mai puternici gangsteri din East End.
Actiunea filmului se desfasoara in America anilor '70, in perioada de sfarsit a razboiului din Vietnam. Drogurile reprezinta o problema serioasa pentru politia din New York, care infiinteaza o unitate pentru combaterea acestora.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema