Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Foxcatcher (film, 2014)

Biografic, dramă, sport.

Foxcatcher este o dramă biografică în regia lui Bennett Miller, după un scenariu de E. Max Frye şi Dan Futterman. Filmul a câştigat la Cannes 2014 premiul pentru Cel mai bun regizor: Bennett Miller. Din distribuţie fac parte: Steve Carell, Channing Tatum, Mark Ruffalo, Vanessa Redgrave şi Sienna Miller.

Bazat pe evenimente reale, Foxcatcher spune povestea întunecată şi fascinantă a lui John Du Pont (Steve Carell), un multimilionar excentric, moştenitorul companiei de produse chimice Du Pont, care suferea de comportament paranoic.

Mark Schultz (Channing Tatum), câştigătorul Medaliei Olimpice de Aur la lupte, este invitat de Du Pont la moderna sa bază de antrenament "Foxcatcher Farm" din Philadelphia să se antreneze şi să-l ajute să formeze o echipa de lupte pentru a participa la Olimpiada de la Seul din 1988. Mark acceptă, văzând în aceasta o şansă de a ieşi din umbra fratelui său mai mare Dave Schultz (Mark Ruffalo), de asemenea medaliat olimpic cu aur la lupte.

Du Pont este mânat în această acţiune de dorinţa ascunsă de a câştiga respectul colegilor săi dar, mai ales, al mamei sale dezaprobatoare, Jean du Pont (Vanessa Redgrave). Când pierde competiţia din preliminarii, Mark decide să plece din Philadelphia, dar Dave negociază cu Du Pont un acord financiar pentru a continua antrenamentele la Foxcatcher. Dar, Du Pont, uimit de devotamentul lui Dave pentru familia sa şi de independenţa faţă controlul său, va avea în cele din urmă o reacţie fatală.


Datele filmului

Regia: Bennett Miller
Scenariul: E. Max Frye, Dan Futterman
Imaginea: Greig Fraser
Montajul: Stuart Levy, Conor O'Neill, Jay Cassidy
Muzica: Rob Simonsen, West Dylan Thordson

În distribuţie: Steve Carell, Channing Tatum, Mark Ruffalo, Vanessa Redgrave, Sienna Miller

Durata: 2 h şi 09 minute (129 minute)
Format: 1,85 : 1

Categorie: biografic, dramă, sport
Anul apariţiei: 2014
Producători: Annapurna Pictures, Likely Story, Media Rights Capital
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Filmul prezintă, cu umor şi ironie, întâmplările şi experienţele, prin care trece Forrest Gump, un tânăr cu o inteligenţă sub medie, dar sincer şi devotat celor dragi, executând cu tenacitate tot ceea ce are de făcut.
Nicky Spurgeon este un super excroc foarte abil. Când o reîntâlneşte pe atractiva Jess Barrett, Nicky se implică într-o relaţie cu ea. Pentru ea, această relaţie este un bun prilej de a se instrui în genul acesta de afaceri, devenind în scurt timp expertă în excrocherii.
Son of God prezintă povestea vieţii lui Isus, fondatorul şi figura centrală a creştinismului, începând cu nasterea sa, urmată de perioada adultă, crucificare şi înviere.
Claire Bennett este o femeie chinuită de o suferinţă cronică. Această durere îi afectează comportamentul şi relaţiile cu celelalte persoane, precum şi capacitatea ei de a funcţiona normal.
Giovanna este o tânără femeie nemulţumită de viaţa care o duce; munca la fabrica de împachetat pui îi aduce puţină satisfacţie. Ea are de crescut doi copii şi trebuie să poarte grija soţului care trece de la un loc de muncă la altul, muncind în condiţii precare.
În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, datorită bombardamentelor care au loc asupra Londrei, două profesoare Eve Parkins şi Jean Hogg, împreună cu elevii lor, se refugiază în Crythin Gifford, o mică localitate din apropierea Londrei.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema