Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Cincizeci de umbre ale lui Grey (film, 2015)

Dramă, romantic.

"Fifty Shades of Grey" este o dramă romantico-erotică în regia lui Kelly Marcel, după un scenariu de Kelly Marcel, având la bază bestseller-ul cu acelaşi nume al autoarei britanice Erika Mitchell (E. L. James). Din distribuţie fac parte: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eloise Mumford, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Max Martini, Dylan Neal, Callum Keith Rennie, Jennifer Ehle şi Marcia Gay Harden.

Când Anastasia "Ana" Steele (Dakota Johnson), o studentă la literatură, merge la un interviu cu bogatul Christian Grey (Jamie Dornan), ea întâlnește un bărbat chipeș, strălucitor și intimidant. Dar naiva Ana este uimită de ea insăşi când realizează că, în ciuda aerului lui enigmatic, în ea se trezeşte pasiunea pentru el. Mai mult, această pasiune creşte până când Ana devine disperată să fie în prezenţa lui.

Grey, nu rămâne nici el insensibil la frumuseţea şi personalitatea Anei, dorind-o, dar în propriile lui reguli. Totuşi Ana ezită, constatînd ca dincolo de succesul lui Grey, dincolo de afacerile şi bogăţia lui, acesta este consumat de nevoia de a controla totul. Şi, pe măsură ce Ana descoperă secretele lui, ea îşi explorează propriile dorinţe.


Datele filmului

Regia: Sam Taylor-Johnson
Scenariul: Kelly Marcel, bazat pe Fifty Shades of Grey by E. L. James
Imaginea: Seamus McGarvey
Montajul: Susan Littenberg, Sabrina Plisco
Muzica: Danny Elfman

În distribuţie: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eloise Mumford, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Max Martini, Dylan Neal, Callum Keith Rennie, Jennifer Ehle, Marcia Gay Harden

Durata: 2 h şi 04 minute (124 minute)

Categorie: dramă, romantic
Anul apariţiei: 2015
Producători: Focus Features, Michael De Luca Productions, Trigger Street Productions
Ţara: SUA
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

"Child 44" este un thriller în regia lui Daniel Espinosa, după un scenariu de Richard Price, bazat pe romanul "Child 44" de Tom Rob Smith.
Un film bigrafic, în două părţi, despre revoluţionarul argentinian marxist Ernesto Che Guevara.
Acţiunea filmului se desfăşoară într-un viitor apropiat, când forţele de poliţie folosesc droizi, roboţi cu funcţii umane, în lupta cu lumea infracţională. Dar, oamenii nu văd cu ochi buni toate acestea, ducând o luptă subterană contra sistemului represiv.
Oamenii se află în război cu monştrii extratereştri colosali numiţi Kaijus. Pentru a putea face faţă aceste lupte în care se pierd milioane de vieţi, oamenii crează roboţi umanoizi gigantici.
Filmul este inspirat din basmul clasic Cenușăreasa de Charles Perrault și Frații Grimm, utilizând personajele apărute în filmul original cu acelaşi nume de la Disney.
Ira este un văduv în vârstă, soția sa Ruth fiind decedată. Într-o zi de iarnă, Ira merge cu maşina la locul unde el şi Ruth au petrecut luna de miere, dar, datorită vremii derapează într-o râpă. Cu oasele fracturate, lui Ira îi apare imaginea lui Ruth, dându-i puterea de a trăi.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema