Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Eliza Graves (film, 2014)

Thriller.

Eliza Graves (Stonehearst Asylum) este un film în regia lui Brad Anderson, după un scenariu de Joseph Gangemi, bazat pe povestirea The System of Doctor Tarr and Professor Fether de Edgar Allan Poe. Din distribuţie fac parte: Kate Beckinsale, Jim Sturgess, Michael Caine, Ben Kingsley, David Thewlis şi Brendan Gleeson.

Acţiunea filmului se desfăşoară în secolul al 19-lea când dr. Edward Newgate (Jim Sturgess), un absolvent al Oxford Medical School, se angajează la azilul de boli mintale Stonehearst. Dr. Edward face cunoştintă cu Finn (David Thewlis), îngrijitorul azilului, care îl prezintă directorului azilului, dr. Silas Lamb (Ben Kingsley).

Când dr. Silas Lamb îi prezintă azilul şi noile sale metode de tratament, dr. Edward rămâne uimit când o revede pe frumoasa doamnă Eliza Graves (Kate Beckinsale), o femeie de care se simte atras în mod irezistibil. Dar, curând, o serie de evenimente neobişnuite îl vor conduce la o descoperire macabră, care va ridica vălul de pe utopia doctorului Lamb, relevând faptul că nimeni nu este ce pare a fi.


Datele filmului

Regia: Brad Anderson
Scenariul: Joseph Gangemi, bazat pe povestirea The System of Doctor Tarr and Professor Fether de Edgar Allan Poe
Imaginea: Thomas Yatsko
Montajul: Brian Gates
Muzica: John Debney

În distribuţie: Kate Beckinsale, Jim Sturgess, Michael Caine, Ben Kingsley, David Thewlis, Brendan Gleeson

Durata: 2 h şi 02 minute (112 minute)

Categorie: thriller
Anul apariţiei: 2014
Producători: Icon Productions, Sobini Films
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Acţiunea filmului are loc în perioada anilor '40-'50, prezentând lupta unui grup secret din Departamentului de Poliţie din Los Angeles.
Filmul are la bază povestea adevărată a jurnalistului Gary Webb care, după ce expune rolul CIA în înarmarea rebelilor Contras din Nicaragua şi importul de cocaină în California, devine ţinta unei campanii de defăimare care-l conduce aproape de sinucidere.
O echipă de cercetători medicali au descoperit un ser, cu numele de cod "Lazarus", cu ajutorul căruia pot aduce oamenii decedaţi înapoi la viaţă.
Theodore Twombly este o persoană singuratică şi introvertită. Nefericit datorită iminentului divorţ de iubita lui din copilarie, Theodore achiziţionează un sistem de operare cu inteligenţă artificială, conceput să acţioneze şi să comunice asemenea unei fiinţe umane.
Un western clasic, cu baieti rai, baieti foarte rai si o mana de baieti buni. Ben Wade este baiatul rau, sef peste banda de raufacatori, care a speriat Vestul Salbatic.
Marc şi Anne s-au iubit, s-au căsătorit, dar după trei ani, datorită plictiselii şi geloziei, Anne înaintează actele de divorţ. Marc este distrus şi, drept consolare, se refugiază în avantajele muncii de cronicar despre viaţa de noapte din oraş.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema