Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Mai tăntălău, mai gogoman (film, 2014)

Comedie.

Dumb and Dumber To este o comedie în regia lui Bobby Farrelly şi Peter Farrelly, după un scenariu de Peter Farrelly, Bobby Farrelly, Sean Anders, John Morris, Bennett Yellin şi Mike Cerrone. Din distribuţie fac parte: Jim Carrey, Jeff Daniels, Laurie Holden, Rob Riggle şi Steve Tom.

După 20 de ani de la întâmplările din Dumb and Dumber (1994), Harry Dunn (Jeff Daniels) îl vizitează pe Lloyd Christmas (Jim Carrey) la spitalul de boli mintale unde acesta era internat. Ulterior, Harry îi spune lui Lloyd că este bolnav şi că are nevoie de un rinichi pentru transplant.

Şi, cum Harry nu poate să primească un rinichi de la părinţii săi pentru că el fusese adoptat, singura soluţie rămasă este să o caute pe Fanny, fiica sa. Zis şi făcut, Harry şi Lloyd ajung în Maryland la Fanny şi noua sa familie, unde vor fi protagoniştii multor întâmplări trăsnite.


Datele filmului

Regia: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Scenariul: Peter Farrelly, Bobby Farrelly, Sean Anders, John Morris, Bennett Yellin, Mike Cerrone, bazat pe personajele create de Peter Farrelly, Bobby Farrelly & Bennett Yellin
Imaginea: Matthew F. Leonetti
Montajul: Steven Rasch
Muzica: Empire of the Sun

În distribuţie: Jim Carrey, Jeff Daniels, Laurie Holden, Rob Riggle, Steve Tom.

Durata: 1 h şi 49 minute (109 minute)
Format: 1,85 : 1

Categorie: comedie
Anul apariţiei: 2014
Producători: Universal Pictures, Red Granite Pictures, New Line Cinema
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Wei Ling Soo, un iluzionist celebru, efectuează în fața unei mulțimi un act de magie de mare clasă. Dar, ceea ce nu ştia publicul, era că maestrul chinez era de fapt un britanic pe nume Stanley, care îşi dedicase întreaga viaţă demascării falşilor spiritişti.
După trei ani de la evenimentele din Magic Mike (2012) când Mike, dezgustat de viaţa de striper şi de lăcomia patronului său, renunţă la această carieră şi revine la trupa sa de striperi, Kings of Tampa, cu care cunoscuse un enorm succes.
Într-o pustietate post-apocaliptică, singuraticul Max o întâlneşte pe Imperator Furiosa, o femeie de acțiune care doreşte să traverseze deşertul pentru a ajunge în patria sa.
Lui Macbeth, înalt demnitar scoţian, i s-a prezis de către o vrăjitoare că într-o zi va fi regele regatului. În ambiţia sa, şi îndemnat de Lady Macbeth, soţia sa, îşi ucide regele, Duncan al Scoţiei, luîndu-i tronul.
Jordan Belfort este un broker de succes de pe Wall Street. Bogat, conducând firma Stratton Oakmont, el trăieşte viaţa la maximum fără să-şi refuze nimic: putere, bani şi femei.
Larisa, o adolescentă de 16 ani, trăieşte într-un mic oraş de la mare. Relaţia cu mama ei, care se luptă cu lipsa banilor, este departe de a fi ideală, în plus, ea trebuie să aibă grijă şi de bunică.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema