Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Planeta maimutelor: Revoluţie (film, 2014)

Acţiune, dramă, SF.

Down of the Planet of the Apes este un film SF american în regia lui Matt Reeves. Din distribuţie fac parte: Andy Serkis, Gary Oldman, Jason Clarke şi Keri Russell. Filmul este o continuare a filmului Rise of the Planet of the Apes din anul 2011.

Acţiunea filmului are loc la câţiva ani de la evenimentele din filmul Rise of the Planet of the Apes. În acest timp, maimuţele conduse de Caesar (Andy Serkis), au evoluat genetic devenind mai numeroase şi mai inteligente.

Dar, existenţa lor este ameninţată de un grup de oameni supravieţuitori ai devastatorului virus dezlănţuit în urmă cu cu opt ani. Forţele lor sunt într-un echilibru temporar, dar ambele părţi se pregătesc de un război de exterminare care va decide cine va stăpâni Pământul.


Datele filmului

Regia: Matt Reeves
Scenariul: Rick Jaffa, Amanda Silver, Scott Z. Burns, Mark Bomback
Imaginea: Michael Seresin
Montajul: William Hoy, Stan Salfas
Muzica: Michael Giacchino
În distribuţie: Andy Serkis, Gary Oldman, Jason Clarke, Kodi Smit-McPhee, Keri Russell, Judy Greer

Format: 1,85 : 1

Categorie: acţiune, dramă, SF, thriller
Anul apariţiei: 2014
Producător: Chernin Entertainment
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Acţiunea filmului are loc în Seraing, un oraș industrial din Belgia, unde Sandra, o tânără soție și mamă, lucrează într-o fabrică de panouri solare. Ea suferă o cădere nervoasă şi este nevoită să ia o pauza de la locul de muncă.
Jon Martello, un tânăr foarte simpatic, este un Don Juan modern dependent de pornografia video de pe internet. Deşi are aventuri numai cu fete frumoase pe care le agaţă în cluburi, el nu se simte satisfăcut de ele, refugiindu-se în faţa calculatorului.
Într-o noapte din mijlocul verii anului 1890, în castelul din comitatul Fermanagh, Irlanda de Nord, Julie, fiica baronului, o aristocrată anglo-irlandeză, încearcă să-l detemine de John, valetul tatălui ei, să danseze cu ea.
O comedie-satiră în regia şi scenariul lui Şerban Marinescu.
Acţiunea filmului are loc în sudul Statelor Unite, cu doi ani înainte de Războiul Civil, prezentând întămplările sclavului eliberat Django care călătoreşte pe teritoriul Statelor Unite pentru a-şi salva soţia din mâinile crudului proprietar de plantaţie Calvin Candie
Ferdinando, un baron sărac sicilian, este căsătorit cu Rosalia, o soţie căreia nu-i poate reproşa nimic, dar de care nu se simte atras. El de fapt este îndrăgostit de verişoara lui, o tânără de 16 ani foarte frumoasă.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema