Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Cuscrii (film, 2014)

Comedie.

Cuscrii este o comedie în regia lui Radu Potcoavă, după un scenariu de Iulian Postelnicu şi Alexandru Papadopol. Din distribuţie fac parte: Paul Ipate, Ioana Blaj, Mircea Diaconu, Luminiţa Gheorghiu şi Marian Râlea.

Când Ionuţ (Paul Ipate) şi Mariana (Ioana Blaj) se hotărăsc să se căsătorească, familiile lor trebuie să se întâlnească pentru a se cunoaşte şi a pregăti lucrurile. Dar, pentru Ionel Ungureanu (Marian Râlea), tatăl lui Ionuţ, această întălnire va însemna surpriza vieţii lui. Cuscrul, Ştefan Vrânceanu (Mircea Diaconu) este chiar 'teroristul' care l-a bătut în timpul evenimentelor din anul 1989.


Datele filmului

Regia: Radu Potcoavă
Scenariul: Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol
Imaginea: Marius Panduru
Montajul: Catalin Cristutiu

În distribuţie: Paul Ipate, Ioana Blaj, Mircea Diaconu, Luminiţa Gheorghiu, Marian Râlea

Format: 16 : 9

Categorie: comedie
Anul apariţiei: 2014
Producător: MediaPro Entertainment
Ţara: România
Limba: română




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Au trecut cinci ani de când tânărul viking Hiccup şi dragonul Toothless, au adus pacea între vikingii şi dragonii de pe insula Berk. Acum, cea mai mare distracţie a prietenilor lui Hiccup sunt cursele de dragoni, cu care călătoresc până în înaltul cerurilor, explorând noi teritorii.
Francis J. Underwood este liderul democrat al Camerei Reprezentanţilor din Congres, un om foarte inteligent şi ambiţios, dispus la orice compromis pentru a-şi atinge scopul.
Bruce Garrett, un fost mare dansator de salsa în tinereţe, este acum o persoană supraponderală, prins într-o spirală de autocompătimire şi regrete.
Soţii Verneuil sunt catolici. Claude Verneuil este un avocat gaullist, iar soţia sa, Maria, este o catolică înstărită din localitatea Chinon. Ei sunt părinţii a patru fete: Isabelle, Odile, Ségolène și Laure.
Leduc este un om de afaceri francez care trebuie să renoveze un cartier din staţiunea Băile Herculane. În subsolul uneia dintre clădirile aflate în paragină şi care trebuiesc renovate, Leduc găseşte o frescă romană.
Acţiunea filmului se desfăşoară în secolul 19, în Cumbria, nord-vestul Angliei, unde Edith Cushing, o tânără scriitoare, se îndrăgosteşte şi se căsătoreşte cu Thomas Sharpe, un străin misterios.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema