Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Cripta (film, 2014)

Dramă.

Cripta este o dramă în regia lui Corneliu Gheorghiţă, după un scenariu de Jean Samouillan. Din distribuţie fac parte: Camelia Pintilie, Serge Riaboukine, Tache Florescu, Gabriel Spahiu şi Sanda Toma.

Leduc este un om de afaceri francez care trebuie să renoveze un cartier din staţiunea Băile Herculane. În subsolul uneia dintre clădirile aflate în paragină şi care trebuiesc renovate, Leduc găseşte o frescă romană. O astfel de descoperire i-ar putea întârzia sau chiar anula afacerea, astfel că dă foc frescei.

Dar, când părăseşte clădirea, el ajunge într-o curte din care, în mod cu totul inexplicabil, nu reuşeşte să iasă. Astfel, rămânând blocat în această curte mai multe zile, se tranformă treptat într-un sălbatic. Cartierul fiind pustiu, va mai avea el vreo şansă să scape?


Datele filmului

Regia: Corneliu Gheorghiţă
Scenariul: Jean Samouillan
Imaginea: Sorin Dorian Dragoi
Montajul: Nathalie Mougenot
Muzica: Ana-Maria Avram, Iancu Dumitrescu

În distribuţie: Camelia Pintilie, Serge Riaboukine, Tache Florescu, Gabriel Spahiu, Sanda Toma

Durata: 1 h şi 88 minute (82 minute)

Categorie: dramă
Anul apariţiei: 2014
Producător: Ro De Film
Ţara: România
Limba: română




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Acţiunea filmului se desfăşoară în secolul 19, în Cumbria, nord-vestul Angliei, unde Edith Cushing, o tânără scriitoare, se îndrăgosteşte şi se căsătoreşte cu Thomas Sharpe, un străin misterios.
Il capo dei capi – Corleone, este o mini-serie de televiziune compusă din şase episoade care s-a bucurat de un mare succes. Seria prezintă viaţa temutului mafiot Salvatore Riina, alias Toto Riina, care a fost capul cunoscutei familii mafiote Cosa Nostra.
Filippo, un tânăr al cărui tată a murit în urmă cu trei ani, trăieşte împreună cu mama lui Giulietta şi bunicul lui, Ernesto, pescar pe mica şi izolata insulă Linosa din Marea Mediterană.
În urma unui atac terorist din Londra, soldat cu numeroase victime, avocaţii Martin Rose şi Claudia Simmons-Howe, doi foşti iubiţi, sunt selectaţi de procurorul general să-l apere pe Farroukh Erdogan aflat în detenţie pentru terorism.
Ethan Runner, un agent secret angajat în lupta cu cei mai periculoşi răufăcători, intenţionează să se retragă din această meserie pentru a-şi reconstrui relaţia cu soţia, dar mai ales cu fiica sa, pe care le-a ţinut la distanţă pentru a le proteja vieţile.
Într-o seară, viaţa liniştită a lui Costi este perturbată de vecinul său care îl roagă să-i împrumute nişte bani pentru a-şi salva apartamentul scos la vânzare de banca unde avea credit.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema