Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Bună seara, doamnă Campbell (film, 1968)

Comedie.

Buona Sera, Mrs. Campbell este o comedie americană în regia lui Melvin Frank. Din distribuţie fac parte: Gina Lollobrigida, Phil Silvers, Peter Lawford, Telly Savalas, Shelley Winters, Lee Grant şi Janet Margolin.

Carla Campbell (Gina Lollobrigida), o frumoasă văduvă italiancă, şi-a crescut fata, timp de 20 de ani, cu ajutorul cecurilor trimise de "taţii" fetei, caporalul Phil Newman (Phil Silvers), segentul Justin Young (Peter Lawford) şi locotenentul Walter Braddock (Telly Savalas). Cu aceştia, în decurs de zece zile, Carla avusese o aventură în tinereţe, fără ca ei să ştie unul de altul.

Dar, viaţa Carlei se complică brusc, când primeşte vestea de la cei trei foşti soldaţi americani că vor veni, fiecare cu familia lui, în San Forino (unde locuieşte Carla), pentru a participa la o reuniune a camarazilor de arme care au eliberat mica localitate. Şi, bineînţeles, fiecare dintre ei doreşte, în secret, să-şi cunoască fata.

Premii

- Premiul David di Donatello 1969, pentru cea mai bună actriţă - Gina Lollobrigida

Nominalizări:

- Golden Globes, USA 1969 pentru cea mai bună actriţă - Gina Lollobrigida
- Golden Globes, USA 1969 pentru cel mai bun film străin în limba engleză
- Golden Globes, USA 1969 pentru cea mai bună melodie originală - "Buona Sera, Mrs. Campbell"


Datele filmului

Regia: Melvin Frank
Scenariul: Melvin Frank, Denis Norden, Sheldon Keller
Imaginea: Gábor Pogány
Montaj: Bill Butler
Muzica: Riz Ortolani
În distribuţie: Gina Lollobrigida, Phil Silvers, Peter Lawford, Telly Savalas, Shelley Winters, Lee Grant, Janet Margolin

Durata: 1 h şi 48 min (108 min)
Format: 1,85 : 1

Categorie: comedie
Anul apariţiei: 1968
Producător: Connaught Productions
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză, franceză, italiană




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Când talentatul bucătar Carl Casper este concediat de patronul restaurantului la care lucra, el trebuie acum să se descurce pe cont propriu.
Acţiunea serialului se petrece la Palermo, prezentând lupta brigăzii antimafia condusă de Claudia Mares, şef-adjunct al poliţiei, împotriva unei vechi familii mafiote din care face parte Rosy Abate, o prietenă a Claudiei Mares, care s-a întors în Sicilia pentru a se căsători.
Acţiunea filmului are loc într-un Detroit decăzut, când bandele de criminali se adăposteau în Brick Mansions, un cartier de case abandonate.
Keith, un profesor de muzică, trăieşte împreună cu Megan şi Lauren, soţia şi fiica lui, într-o suburbie a New York-ului. Viaţa familiei se schimbă când Sophie, o studentă de 18 ani, este găzduită în casa lor.
Filmul încearcă să redea personalitatea celui mai cunoscut sculptor român, Constantin Brâncuşi. Sunt prezentate trei povestiri, fiecare având un alt personaj principal, acţiunea fiecărei povestiri desfăşurându-se într-un alt loc şi într-o altă perioadă de timp.
Sub străzile orașului Cheesebridge trăiesc nişte creaturi paşnice numite boxtroli. Boxtrolii poartă cutii de carton pe cap. Noaptea, ei ies din subteran pentru a scormoni printre gunoaiele oraşului.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema