Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Cei 6 super eroi (film, 2014)

Animaţie, acţiune, aventură.

Big Hero 6 ("Cei 6 super eroi") este un film de animaţie 3D produs de Walt Disney Animation Studios, inspirat din echipa de supereroi Marvel Comics cu acelaşi nume. Filmul este regizat de Don Hall şi Chris Williams, din distribuţie făcând parte (voce): Ryan Potter, Scott Adsit, Daniel Henney, T. J. Miller, Jamie Chung, Damon Wayans, Jr., şi Génesis Rodríguez.

Hiro Hamada, un mic geniu în vârstă de 14 ani în robotică, locuieşte în oraşul futurist San Fransokyo (San Francisco şi Tokyo combinate). Deoarece îşi petrece cea mai mare parte a timpului în lupte ilegale de roboţi, Tadashi, fratele său mai mare, îl ia la laboratorul de robotică de la universitatea sa, Institutul de Tehnologie San Fransokyo. Aici, Hiro face cunoştinţă cu Baymax, un robot de asistenţă personală pe care l-a creat fratele său.

Când el şi Baymax sunt atacaţi de Yokai, un răufacător mascat, care îi fură un proiect de roboţi prin care se poate distruge oraşul, Hiro îl upgradează pe Baymax cu o armură și un cip de luptă care conține diverse mişcari de karate. Astfel, împreună cu ceilalţi prieteni vor forma grupul Big Hero 6 care va lupta pentru salvarea oraşului de la distrugere.


Datele filmului

Regia: Don Hall, Chris Williams
Scenariul: Robert L. Baird, Dan Gerson, Jordan Roberts, bazat pe cartea de benzi desenate Big Hero 6 de Man of Action
Imaginea: Julio Macat
Montajul: Tim Mertens
Muzica: Henry Jackman

În distribuţie (voce): Ryan Potter, Scott Adsit, Daniel Henney, T. J. Miller, Jamie Chung, Damon Wayans, Jr. Génesis Rodríguez

Durata: 1 h şi 42 minute (102 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: animaţie, acţiune, aventură
Anul apariţiei: 2014
Producători: Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Acţiunea filmului se petrece în Algeria, între anii 1930-1960, relatând viaţa tânărului algerian Younes, crescut prin adopţie de unchiul său, un farmacist în oraşul Oran.
Carly Whitten tocmai a început o relaţie cu Mark King. Dar lucrurile se schimbă brusc când Carly descoperă că Mark este căsătorit.
Helen, o femeie care lucrează pentru o organizație non-guvernamentală îşi formează o relație specială cu Hadji, un băiat de 9 an, din Cecenia sfâșiată de război.
Thunder, o pisicuţă abandonată de proprietarii ei, caută adăpost în urma unei furtuni într-un conac misterios deţinut de bătrânul Lawrence, un magician blajin, şi locuit de o gamă uimitoare de păpuşi mecanice.
Carmen este o fată în vârstă de zece ani, căreia, în urma unor investigaţii medicale obişnuite, i se descoperă o boală necruţătoare. Împreună cu mama ei, Carmen ajunge la un spital din Bucureşti.
Matthew Lane se afla la volanul camionetei sale îndreptându-se către casă. Cu el se afla Cass, fiica sa în vârstă de 9 ani. Dorind să ia o plăcintă, el face o scurtă oprire dar, când se întoarce la camioneta, nu-şi mai găseşte fiica.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema