Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Big Eyes. Ferestrele Sufletului (film, 2014)

Biografic, dramă.

Big Eyes este o dramă biografică în regia lui Tim Burton, după un scenariu de Tim Burton şi Larry Karaszewski.

Filmul relatează povestea pictoriţei americane Margaret Keane a cărei operă a fost revendicată în mod fraudulos de către soţul ei de atunci, Walter Keane. Din distribuţie fac parte: Amy Adams, Christoph Waltz, Danny Huston, Krysten Ritter, Jason Schwartzman şi Terence Stamp.

Lucrările artistei Margaret Keane (Amy Adams) au avut un succes fenomenal în anii "50, dar fără ca munca ei să fie recunoscută. Pentru o mai bună vânzare a lucrărilor, Walter Keane (Christoph Waltz), soțul ei, o convinge pe Margaret să accepte ca el să semneze celebrele picturi de copii cu ochi supradimensionaţi realizate de ea.

După ce Walter iniţiază producţia în masă de printuri după aceste picturi pentru a le vinde ieftin în magazinele şi benzinăriile din Statele Unite, el devine o celebritate naţională. Dar, când Margaret divorţează de Walter, va trebui să lupte în instanţă pentru a-şi căpăta dreptul de a-şi semna propriile lucrări.


Datele filmului

Regia: Tim Burton
Scenariul: Scott Alexander, Larry Karaszewski
Imaginea: Bruno Delbonnel
Montajul: JC Bond
Muzica: Danny Elfman

În distribuţie: Amy Adams, Christoph Waltz, Danny Huston, Krysten Ritter, Jason Schwartzman, Terence Stamp

Durata: 1 h şi 46 minute (106 minute)
Format: 1,85 : 1

Categorie: biografic, dramă
Anul apariţiei: 2014
Producători: Silverwood Films, Electric City Entertainment, Tim Burton Productions
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Dido Belle, fiica nelegitimă a unui ofiţer din Marina Regală şi a unei sclave africane, este adusă în Anglia de către tatăl ei şi este lăsată în grija unchiului acestuia, lordul Mansfield, Lord Chief Justice, la moşia sa din Kenwood House.
Acţiunea filmului are loc în New York, prezentând povestea lui Dan, un producător muzical concediat de casa de discuri unde lucra, şi Gretta, o cântăreaţă-compozitoare despărţită recent de prietenul ei.
Allan Karlsson, aflat la azilul de bătrâni, tocmai urmează să sărbătorească cea de-a o suta zi de naştere. În ciuda vârstei sale, Allan este destul de agil, nefiind interesat de nici o petrecere.
Fionnán urmează să se însoare cu Ruth şi, după cum este obiceiul, ar trebui să organizeze o petrecere a burlacilor. Cum acest lucru nu-i este pe plac, Ruth îl convinge pe Davin, cavalerul de onoare, să organizeze această petrecere.
Claire Peterson, o mamă recent divorţată în urma unui casătorii eşuate, îşi împarte acum viaţa între fiul ei Kevin, de care are foarte mare grijă, şi serviciul de profesoară.
Franck lucrează în cadrul editurii de benzi desenate al cărei proprietar este Marc Schaudel. Aspirând să avanseze într-un post de desenator de benzi desenate, Frank are tot interesul ca să se pună bine cu patronul său.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema