Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Asterix: Domeniul zeilor (film, 2014)

Animaţie, comedie.

Astérix: Le domaine des dieux este un film 3D de animaţie inspirat din cartea de benzi desenate Astérix: Le Domaine des dieux realizată de René Goscinny şi Albert Uderzo. Din distribuţie fac parte (voce): Roger Carel, Guillaume Briat, Lionnel Astier, Serge Papagalli şi Florence Foresti.

Acţiunea filmului are loc în antichitate, când împăratul Iulius Cezar, după ce cucereşte Galia (Franţa de astăzi), constată că i-a mai rămas un singur sătuc de galezi de cucerit. Şi, cum micul sătuc rezistă eroic la atacurile romanilor, Iulius Cezar se hotărăşte să cucerească sătucul prin mijloace mai subtile.

Astfel, împăratul dă dispoziţie ca sătucul să fie înconjurat de o zonă rezidenţială romană, numită Domeniul Zeilor, care să-i civilizeze, să-i slăbească şi, mai ales, să-i lase fără pădure pe vajnicii gali. Şi, precum au anticipat Iulius Cezar şi Anglaigus, arhitectul său, noii locatari romani, care îşi făceau cumpărăturile în sătucul galilor, au început să-i influenţeze pe aceştia. Bănuind acest pericol, Asterix și Obelix sunt însărcinaţi de camarazii lor gali să găsească o soluţie pentru înlăturarea acestei ameninţări.


Datele filmului

Regia: Alexandre Astier, Louis Clichy
Scenariul: Alexandre Astier, Jean-Rémy François, Philip DLaZebnik
Montajul: Soline Guyonneau
Muzica: Philippe Rombi

În distribuţie (voce): Roger Carel, Guillaume Briat, Lionnel Astier, Serge Papagalli, Florence Foresti

Durata: 1 h şi 25 minute (85 minute)
Proiecţie: 3D

Categorie: animaţie
Anul apariţiei: 2014
Producători: M6 Studio, Belvision, Grid Animation
Ţara: Franţa
Limba: franceză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Galul Alafolix si printesa Irina a Greciei se afla in toiul unei mari iubiri. La mijloc intervine insa uzurpatorul Brutus, fiul adoptiv al marelui Iulius Cezar, care o revendica de sotie pe Irina.
Cea mai puternică dintre dinastiile străine, Casa de Abrasax, a crescut în secret pe Pământ, cât şi pe alte planete, creaturi umanoide perfecte pentru a produce un anumit compus, care le va permite să trăiască o viaţă eternă.
Kate Macy este o tânără agentă FBI idealistă, divorţată, fără viaţă de familie, care trăieşte pentru slujba sa. Ea este membră a unei unităţi de elită specializată în operaţiuni de eliberare, confruntându-se zilnic cu violenţa traficanţilor de droguri.
Un funcţionar singuratic, lucrează pentru o mare companie de asigurări din New York. Pentru a urca pe scara ierarhică, Baxter pune la dispoziţia şefilor lui, pentru întâlniri extraconjugale, propriul său apartament.
Vedeta de film Vincent Chase, împreună cu prietenii săi Eric, Turtle şi Johnny, intră în afaceri cu o producţie de film finanţată cu 100 milioane de dolari de către Ari Gold, un fost agent devenit producător de film.
Annie este o fetiță orfană pe care părinții au părăsit-o cu mult timp în urmă, promițându-i că se vor întoarce la un moment dat. Acum, Annie locuiește cu domnișoara Hannigan, reaua și enervanta asistentă socială care o are în grijă.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema