Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Precum în iad, aşa şi pe pământ (film, 2014)

Horror, thriller.

As Above, So Below este un thriller-horror în regia lui John Erick Dowdle, după un scenariu de Drew Dowdle şi John Erick Dowdle. Din distribuţie fac parte: Ben Feldman, Perdita Weeks şi Edwin Hodge.

O echipă de exploratori se aventurează în cercetarea catacombelor aflate sub străzile din Paris. Aici ei găsesc kilometri de labirinturi neexplorate în care se află oseminte umane, un adevărat oraş al morţilor. Când ei vor descoperi secretul întunecat al acestui tărâm, expediţia lor se va transforma într-o călătorie a nebuniei şi terorii, o pătrundere în profunzimea psihicului uman, o dezvăluire a demonilor care bântuie fiinţa umană.


Datele filmului

Regia: John Erick Dowdle
Scenariul: Drew Dowdle, John Erick Dowdle
Imaginea: Léo Hinstin
Montajul: Elliot Greenberg
Muzica: Max Richter

În distribuţie: Ben Feldman, Perdita Weeks, Edwin Hodge

Format: 16 : 9

Categorie: horror, thriller
Anul apariţiei: 2014
Producător: Legendary Pictures
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Lou Bloom este un tânăr cameraman amator care descoperă afacerea nocturnă a jurnalismului de investigaţie criminalistică din Los Angeles. Incendii, crime, victime, toate sunt convertite fără scrupule în dolari şi cenţi.
Acţiunea filmului este centrată pe relaţia dintre arhitecta Cornelia Keneres şi fiul ei, Barbu, acuzat de uciderea unui copil într-un accident de maşină.
O comedie-dramă în regia şi scenariul lui Damián Szifron. Este împărțită în șase părţi.
Acţiunea filmului se petrece în anul 79 e.n. în oraşul Pompei, când Milo, un sclav devenit gladiator, luptă pentru a-şi câştiga libertatea şi pentru a se căsători cu fiica unui negustor bogat.
Datorită pierderii serviciului, Eric Bowen, împreună cu soţia sa Amy şi copii lor se mută într-o altă localitate, într-o casă dintr-o suburbie liniştită a oraşului. Acest nou început este umbrit de un fenomen înfricoşător, casa lor fiind invadată de aparaţii terifiante.
Acţiunea filmului are loc în anii '50, perioada de după instaurarea comunismului în România. Filmul prezintă povestea lui Adrian şi Ninel, doi studenţi care după ce sunt prinşi încercînd să treacă ilegal graniţa sunt trimiși în lagărul de muncă Canal Dunăre-Marea Neagră.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema