Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Boxtrolii (film, 2014)

Animaţie, aventură, comedie.

The Boxtrolls este o comedie romantică în regia lui Max Nichols, după un scenariu de Mark Hammer. Din distribuţie fac parte: Miles Teller, Analeigh Tipton, Jessica Szohr, Leven Rambin şi Scott Mescudi.

Sub străzile orașului european Cheesebridge trăiesc nişte creaturi paşnice numite boxtroli. Boxtrolii sunt troli care poartă cutii de carton pe cap. Noaptea, ei ies din subteran pentru a scormoni printre gunoaiele oraşului după obiecte pe care le folosesc la diferite invenţii.

Totuşi, boxtrolii nu sunt văzuţi deloc bine de către locuitorii oraşului, oameni foarte avari, mari iubitori de brânză, susţinând că boxtrolii le răpesc copii ca să-i omoare. De aceea, căpeteniile oraşului îl tocmesc pe Archibald Snatcher (Ben Kingsley), un om fără scrupule, să extermine aceste creaturi.

Când Archibald Snatcher vine cu un plan de a scăpa de boxtroli, Eggs (Isaac Hempstead Wright), un băieţel crescut de boxtroli, decide să se aventureze deasupra solului "la lumină". Aici, Eggs o întâlneşte şi va face echipă cu Winnie (Elle Fanning), fiica lordului Portley-Rind (Jared Harris). Împreuna, ei pun la punct un plan îndrăzneț pentru a salva boxtrolii.


Datele filmului

Regia: Graham Annable, Anthony Stacchi
Scenariul: Irena Brignull, Adam Pava, bazat pe nuvela ilustrată Here Be Monsters! Alan Snow
Montajul: Edie Bleiman
Muzica: Dario Marianelli

În distribuţie (voce): Isaac Hempstead-Wright, Elle Fanning, Ben Kingsley, Toni Collette, Jared Harris, Simon Pegg, Nick Frost, Richard Ayoade, Tracy Morgan

Durata: 1 h şi 36 minute (96 minute)
Format: 1,85 : 1

Categorie: animaţie, aventură, comedie
Anul apariţiei: 2014
Producătoi: Laika Entertainment
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Filmul prezintă povestea lui Jasmine, o doamnă bogată din înalta societate, care, în urma unor evenimente, pierde tot: casa, banii şi mariajul cu bogatul afacerist Hal Ea îşi caută refugiul la sora ei Ginger, care trăia în condiţii modeste, într-un apartament din San Francisco.
Viaţa lui Mariah Mundi, un tânăr de şaptesprezece ani din Londra anului 1885, este întoarsă pe dos când părinţii săi dispar şi fratele său mai mic, Felix, este răpit de slujitorii lui Otto Luger.
Riggan Thomas, un actor cunoscut în trecut pentru filmele sale de acţiune în care îl interpreta pe supereroul Birdman, este acum, după 20 de ani, trist şi dezamăgit de cariera sa apusă. Totuşi, mânat de ambiţie, încearcă să se reafirme.
Filmul relatează povestea pictoriţei americane Margaret Keane a cărei operă a fost revendicată în mod fraudulos de către soţul ei de atunci, Walter Keane.
Dido Belle, fiica nelegitimă a unui ofiţer din Marina Regală şi a unei sclave africane, este adusă în Anglia de către tatăl ei şi este lăsată în grija unchiului acestuia, lordul Mansfield, Lord Chief Justice, la moşia sa din Kenwood House.
Acţiunea filmului are loc în New York, prezentând povestea lui Dan, un producător muzical concediat de casa de discuri unde lucra, şi Gretta, o cântăreaţă-compozitoare despărţită recent de prietenul ei.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema