Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

American Sniper (film, 2014)

Acţiune, biografic, război.

American Sniper este un film biografic în regia lui Clint Eastwood, după un scenariu de Jason Dean Hall, bazat pe cartea de memorii American Sniper: The Autobiography of the Most Lethal Sniper in U.S. Military History de Chris Kyle. Din distribuţie fac parte: Bradley Cooper, Sienna Miller, Luke Grimes, Kyle Gallner, Jake McDorman, Cory Hardrict, Sam Jaeger şi Max Charles.

Lunetistul US Navy SEAL Chris Kyle (Bradley Cooper) este trimis în Iraq cu misiunea de a-şi proteja camarazii. Datorită preciziei cu care îşi doboară ţintele, el salvează de la moarte mulţi camarazi, renumele lui crescând şi câştigându-şi porecla de "Legendar". Dar, această reputație este în creștere şi în spatele liniilor inamice, unde insurgenţii pun un preț pe capul lui.

După zece ani de activitate, datorită celor mai mult de 150 de oameni omorâţi în operaţiunile sale, Chris Kyle devine lunetistul cu cele mai multe ţinte doborâte. Dar, la întoarcerea acasă, pe Chris Kyle îl aşteaptă un alt fel de război pe care nu-l va mai putea câştiga.


Datele filmului

Regia: Clint Eastwood
Scenariul: Jason Dean Hall, bazat pe cartea de memorii American Sniper: The Autobiography of the Most Lethal Sniper in U.S. Military History de Chris Kyle
Imaginea: Tom Stern
Montajul: Joel Cox, Gary D. Roach

În distribuţie: Bradley Cooper, Sienna Miller, Luke Grimes, Kyle Gallner, Jake McDorman, Cory Hardrict, Sam Jaeger, Max Charles

Durata: 2 h şi 12 minute (132 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, biografic, război
Anul apariţiei: 2014
Producători: Warner Bros., Village Roadshow Pictures, Mad Chance Productions
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

La invitaţia consulatului român din New York, o trupă de teatru din provincie formată din cinci actori şi directorul teatrului, zboară peste Ocean, în America, pentru a susţine un spectacol la New York.
Realizatorii prezintă cea mai mare pădure tropicală a lumii prin aventurile unei maimuţe capucin, pe nume Sai. Sai se află în cuşcă, în avionul ce zboară deasupra pădurii amazoniene.
Acţiunea filmului are loc în Viena la sfârşitul secolului al 18-lea şi este inspirată din ultimii ani din viaţa renumitului compozitor Wolfgang Amadeus Mozart.
Neastâmpărata albinuţă Maya s-a născut într-o lume plină de reguli. Una dintre aceste reguli este să nu aibă încredere în viespile care trăiesc dincolo de luncă.
Părintele Gabriel Antinori, un tânăr preot iezuit se ocupă cu verificarea ştiinţifică a unor fenomene inexplicabile. În cercetările lui, i se va alătura Claudia Munari, o tânără psihoterapeut cu o viziune foarte raţională a lumii.
Acţiunea filmului se desfăşoară în secolul al 18-lea şi prezintă povestea tânărului Thomas Ward, un al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu, care este ucenicul Vraciului, Maestrul Gregory, pentru a învăţa să lupte cu spiritele malefice.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema