Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Ţeapă în stil american (film, 2013)

Crimă, dramă.

American Hustle este un film regizat de David O. Russell, după un scenariu de Eric Warren Singer şi David O. Russell, inspirat din operaţiunile FBI de la sfârşitul anilor '70 şi începutul anilor '80. Din distribuţie fac parte: Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Jeremy Renner şi Jennifer Lawrence.

Irving Rosenfeld (Christian Bale), un escroc specializat în manipularea încrederii oamenilor şi Sydney Prosser (Amy Adams), partenera sa inteligentă şi foarte atrăgătoare, sunt constrânşi de agentul FBI Richie DiMaso (Bradley Cooper) să conlucreze într-o operaţiune de pătrundere în lumea influentă a politicienilor şi a mafiei din New Jersey.

Scopul acestei operaţiuni este de a prinde în flagrant politicienii corupţi atunci când primesc mită. Dar, lucrurile se pot schimba atunci când Rosalyn (Jennifer Lawrence), soţia imprevizibilă a lui Irving, este implicată în operaţiune.

American Hustle are şapte nominalizări la Globul de Aur SUA 2014 pentru:

- Cel mai bun film
- Cel mai bun actor: Christian Bale
- Cea mai bună actriţă: Amy Adams
- Cel mai bun actor într-un rol secundar: Bradley Cooper
- Cea mai bună actriţă într-un rol secundar: Jennifer Lawrence
- Cel mai bun regizor: David O. Russell
- Cel mai bun scenariu: David O. Russell


Datele filmului

Regia: David O. Russell
Scenariul: Eric Warren Singer, David O. Russell
Imaginea: Linus Sandgren
Montaj: Jay Cassidy, Crispin Struthers, Alan Baumgarten
În distribuţie: Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Jeremy Renner, Jennifer Lawrence

Durata: 2 h şi 18 min (138 min)
Format: 2,35 : 1

Categorie: crimă, dramă
Anul apariţiei: 2013
Producători: Atlas Entertainment, Annapurna Pictures
Ţara: Statele Unite
Limba: engleza




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Tarzan, este un tânăr bărbat care de mic copil a fost crescut de gorile, fiind singurul supravieţuitor în urma prăbuşirii în junglă a avionului în care se afla împreună cu părinţii lui.
Isabelle este o tânără de 17 de ani foarte frumoasă. Aflată în vacanţă cu familia ei în sudul Franţei, ea decide să aibă prima experienţă sexuală cu Felix, un tânăr german pe care îl cunoaşte acolo.
După mult aşteptata împăcare cu fosta sa soţie, fostul agent sub acoperire Bryan Mills credea că toate vor fi bune şi frumoase. Dar, când fosta sa soţie este ucisă şi el este acuzat de crimă, Bryan este răvăşit şi cuprins de furie.
Nazaret Manoogian, un tânăr fierar armean, trăieşte împreună cu soţia şi cele două fete ale lor în satul natal, Mardin. Într-o noapte, Nazaret şi fratele său, Hrant, împreună cu ceilalţi locuitori armeni, sunt ridicaţi de soldaţii turci şi duşi la muncă forţată în deşert.
Un film american de război, scris şi regizat Peter Berg. Filmul este inspirat din memoriile lui Marcus Luttrell, membru al Navy SEAL Team 10, despre eşecul misiunii "Operation Red Wings", consemnate în cartea Lone Survivor scrisă de Marcus Luttrell şi Patrick Robinson.
Kate Abbott, un funcţionar al Departamentului de Stat al SUA, care lucrează la Ambasada SUA din Regatul Unit, trebuie să fugă după ce i se înscenează mai multe crime pe care nu le-a comis.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema