Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Furios şi iute 7 (film, 2014)

Acţiune, crimă, thriller.

"Fast and Furious 7" este un thriller de acţiune în regia lui James Wan, după un scenariu de Chris Morgan, bazat pe personajele create de Gary Scott Thompson.


După ce Dominic Torretto (Vin Diesel), Brian O'Conner (Paul Walker) şi restul echipei l-au înfrânt pe teroristul internaţional Owen Shaw, ei au crezut că au părăsit viaţa de mercenari şi pot acum să-şi vadă de viaţa lor.

Dar, Deckard Shaw (Jason Statham), fratele lui Owen Shaw, pentru a se răzbuna, începe să omoare pe unii membrii ai echipei lui Dominic Torretto. În plus, Jakarde (Djimon Hounsou), un terorist din Somalia, şi un funcţionar guvernamental numit "Mr. Nobody" se află într-o aprigă concurenţă pentru a pune mâna pentru un program de calculator numit God's Eye, care transformă orice dispozitiv tehnologic într-o armă.

Astfel, Dominic, Brian şi echipa lor trebuie să se reunească din nou pentru a-l neutraliza pe Shaw şi a prelua programul God's Eye care este obiectul unei lupte pentru putere între terorişti şi guvernul Statelor Unite.


Datele filmului

Regia: James Wan
Scenariul: Chris Morgan, bazat pe personajele create de Gary Scott Thompson
Imaginea: Stephen F. Windon, Marc Spicer
Montajul: Christian Wagner, Leigh Folsim Boyd, Dylan Highsmith, Kirk M. Morri
Muzica: Brian Tyler

În distribuţie: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Lucas Black, Djimon Hounsou, Jason Statham

Durata: 2 h şi 10 minute (140 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, aventură
Anul apariţiei: 2014
Producători: Universal Pictures, Relativity Media, Dentsu
Ţara: Japonia, Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Acţiunea filmului are loc în aprilie 1945 spre sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, şi este relatată prin ochii lui Norman, un tânăr de 18 ani aruncat fără nici o pregătire în încleştarea ucigătoare a războiului.
Filmul se concentrează în principal pe figurile celor doi fraţi, Matteo şi Nicola, care sunt foarte apropiaţi încă din adolescenţă. Viaţa lor este redată timp de 30 de ani, având ca fundal evenimentele petrecute în Italia în aceasta perioadă.
Édouard Frenhofer, un pictor celebru aflat într-o perioadă lipsită de inspiraţie, trăieşte retras împreună cu soţia sa Liz, un fost model, într-o casă la ţară din regiunea Languedoc-Roussillon.
Filmul relatează povestea dramatică a realizării celebrelor 11 interviuri din anul 1977, pe care renumitul om de televiziune britanic David Frost a reuşit să i le ia fostului preşedinte american Richard Nixon.
Bazat pe evenimente reale, Foxcatcher spune povestea întunecată şi fascinantă a lui John Du Pont, un multimilionar excentric, moştenitorul companiei de produse chimice Du Pont, care suferea de comportament paranoic.
Filmul prezintă, cu umor şi ironie, întâmplările şi experienţele, prin care trece Forrest Gump, un tânăr cu o inteligenţă sub medie, dar sincer şi devotat celor dragi, executând cu tenacitate tot ceea ce are de făcut.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema