Ediţia în limba română
    Nutriţie

    Condimente si plante aromatice

    Dati clic pe un produs pentru a vedea ce contine.

    Produsele 1 - 58 din 58

      prima pagina  pagina anterioarapagina urmatoare  ultima pagina  
    Produs alimentar
    Busuioc, proaspat (Ocimum basilicum)
    Capere, conservate (Capparis spinosa)
    Cimbru, proaspat (Thymus vulgaris)
    Condimente, ardei, rosu sau cayenne (Capsicum frutescens or Capsicum annuum)
    Condimente, asezonare pasari de curte
    Condimente, asmatui, uscat (Anthriscus cerefolium)
    Condimente, busuioc, uscat (Ocimum basilicum)
    Condimente, cimbrisor, uscat (Thymus vulgaris)
    Condimente, cimbru, macinat (Satureja hortensis)
    Condimente, cuisoare, macinate (Pimenta dioica)
    Condimente, cuisoare, macinate (Syzygium aromaticum)
    Condimente, frunze de coriandru, uscate (Coriandrum sativum) (cilantro, patrunjel chinezesc)
    Condimente, frunze de dafin (Laurus nobilis)
    Condimente, ghimbir, macinat (Zingiber officinale)
    Condimente, marar, uscat (Anethum graveolens)
    Condimente, nucsoara (Elettaria cardamomum)
    Condimente, nucsoara, macinata (Myristica fragrans)
    Condimente, nucsoara, macinata (Myristica fragrans)
    Condimente, oregano, uscat (Origanum vulgare)
    Condimente, paprika (Capsicum annuum)
    Condimente, patrunjel, uscat (Petroselinum crispum)
    Condimente, pentru placinta de dovleac
    Condimente, piper, alb (Piper nigrum)
    Condimente, piper, negru (Piper nigrum)
    Condimente, pudra de ceapa (Allium cepa)
    Condimente, pudra de chili
    Condimente, pudra de curry
    Condimente, pudra de usturoi (Allium sativum)
    Condimente, rozmarin, uscat (Rosmarinus officinalis)
    Condimente, salvie, macinata (Salvia officinalis)
    Condimente, scortisoara, macinata (Cinnamomum aromaticum)
    Condimente, seminte anason (Pimpinella anisum)
    Condimente, seminte chimion (Cuminum cyminum)
    Condimente, seminte de chimen (Carum carvi)
    Condimente, seminte de coriandru (Coriandrum sativum)
    Condimente, seminte de mac (Papaver somniferum)
    Condimente, seminte de marar (Anethum graveolens)
    Condimente, seminte de mustar, galben (Sinapis alba)
    Condimente, seminte de schinduf (Trigonella foenum-graecum)
    Condimente, seminte de secarea (Foeniculum vulgare)
    Condimente, seminte de telina (Apium graveolens)
    Condimente, sofran (Crocus sativus)
    Condimente, sofran de India, macinat (Curcuma longa L.)
    Condimente, sovirv, uscat (Origanum majorana)
    Condimente, tarhon, uscat (Artemisia dracunculus)
    Extract de vanilie
    Extract de vanilie, imitatie, alcool
    Extract de vanilie, imitatie, fara alcool
    Hrean, preparat
    Iarba creata, proaspata (Mentha spicata) (menta)
    Iarba creata, uscata (menta)
    Marar, proaspat (Anethum graveolens)
    Menta, proaspata (Mentha x piperita L. nothosubsp. piperita) (menta)
    Mustar, preparat, galben
    Otet, cidru
    Otet, distilat
    Rozmarin, proaspat (Rosmarinus officinalis)
    Sare, de masa
      prima pagina  pagina anterioarapagina urmatoare  ultima pagina  




    DE ASEMENEA ÎN SECŢIUNEA NUTRIŢIE

    Uleiul de susan este unul dintre cele mai stabile uleiuri din cauza conţinutului mare în antioxidanţi naturali (sesamin, sesamolin, sesamol). Conţine acizi graşi Omega 6 şi nu conţine Omega 3. Culoarea sa variază de la galben deschis la galben, maro şi maro inchis, în funcţie de modul de obţinere.
    Conform unei analize realizate de National Cerebral and Cardiovascular Center din Osaka asupra studiilor clinice făcute peste tot în lume între anii 1900 şi 2013, o dietă vegetariană este asociată cu o tensiune arterială scăzută, iar trecerea la o astfel de alimentaţie ar putea să restabilească sănătatea.
    Consumul de şapte sau mai multe porţii de fructe şi legume pe zi reduce riscul de deces cu 42% comparativ cu consumul de mai puţin de o porţie. Recomandarea este de 2 plus 5, două porţii de fructe şi cinci de legume.
    Bacteriile bune din intestin fac din ciocolata neagră un aliment bun pentru inimă. Cacaoa fermentează în intestine şi formează compuşi cu efect antiinflamator pentru sistemul circulator.
    În urma unui studiu, cercetătorii de la Universitatea din Queensland, Australia, au constatat că a mânca o cantitate mare de fructe şi legume, te poate face mai fericit.
    Publicitate
    © 1991-2015 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® este Marcă Înregistrată | Condiţii de utilizare