Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Cel Ales (film, 2014)

Dramă.

"Cel Ales" este o dramă în regia şi scenariul lui Cristian Comeagă. Din distribuţie fac parte: Bogdan Stanoevici, Olimpia Melinte, Nicodim Ungureanu, Puiu Mircea Lascus, Laura Cosoi şi Carmen Fulger.

Acţiunea filmului începe în anii '80 când un absolvent de liceu (Bogdan Stanoevici) este ajutat de Securitate să părăsească România. După câţiva ani buni, agentul de securitate care l-a recrutat îi cere să-i plătească serviciul pe care i l-a făcut: să execute o crimă.

Acum, la întoarcerea în ţară, după aproape treizeci de ani de la acele evenimente, constată că trecutul lui nu a fost uitat şi mai are încă multe lucruri de pierdut.


Datele filmului

Regia: Cristian Comeagă
Scenariul: Cristian Comeagă
Imaginea: Gabriel Kosuth
Montajul: Mihai Codleanu

În distribuţie: Bogdan Stanoevici, Olimpia Melinte, Nicodim Ungureanu, Puiu Mircea Lascus, Laura Cosoi, Carmen Fulger

Durata: 2 h şi 05 minute (125 minute)

Categorie: dramă
Anul apariţiei: 2014
Producători: Domino Film
Ţara: România
Limba: română




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

După şcoală, Richards/Mr. Fantastic face în garajul său diferite experienţe în care explorează Universul. În urma unei experienţe, corpul său capătă puterea de a lua diferite forme şi mărimi.
Hiro Hamada, un mic geniu în vârstă de 14 ani în robotică îşi petrece cea mai mare parte a timpului în lupte ilegale de roboţi.
Acţiunea filmului se petrece în Algeria, între anii 1930-1960, relatând viaţa tânărului algerian Younes, crescut prin adopţie de unchiul său, un farmacist în oraşul Oran.
Carly Whitten tocmai a început o relaţie cu Mark King. Dar lucrurile se schimbă brusc când Carly descoperă că Mark este căsătorit.
Helen, o femeie care lucrează pentru o organizație non-guvernamentală îşi formează o relație specială cu Hadji, un băiat de 9 an, din Cecenia sfâșiată de război.
Thunder, o pisicuţă abandonată de proprietarii ei, caută adăpost în urma unei furtuni într-un conac misterios deţinut de bătrânul Lawrence, un magician blajin, şi locuit de o gamă uimitoare de păpuşi mecanice.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema