Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Babysitting cu surprize (film, 2014)

Comedie.

"Babysitting" este o comedie în regia lui Nicolas Benamou şi Philippe Lacheau, după un scenariu de Julien Arruti, Tarek Boudali, Philippe Lacheau şi Pierre Lacheau. Din distribuţie fac parte: Philippe Lacheau, Alice David, Clotilde Courau şi Vincent Desagnat.


Franck (Philippe Lacheau) lucrează în cadrul editurii de benzi desenate al cărei proprietar este Marc Schaudel (Gérard Jugnot). Aspirând să avanseze într-un post de desenator de benzi desenate, Frank are tot interesul ca să se pună bine cu patronul său.

Când Marc Schaudel îl roagă pe Frank să aibă grijă pe durata unui week-end de Remy (Enzo Tomasini), fiul său foarte capricios, acesta acceptă cu toate că el împlinea în sâmbăta respectivă vârsta de 30 de ani. A doua zi, duminică, când Marc şi soţia sa Claire (Clotilde Courau) se întorc acasă, au o mare şi neplăcută surpriză: Remy şi Franck lipsesc, iar casa este complet devastată. Printre lucrurile distruse, poliţia găseşte o cameră video.

Nerăbdători şi emoţionaţi, Marc, Claire şi poliţia pornesc camera şi încep să vizioneze întâmplările înregistrate cu o zi înainte şi în timpul nopţii. În urma acestei vizionari se va dezlega misterul dispariţiei lui Remy şi Franck şi, pentru ursuzul Marc, această vizionare va fi o impresionantă lecţie de viaţă.


Datele filmului

Regia: Nicolas Benamou, Philippe Lacheau
Scenariul: Julien Arruti, Tarek Boudali, Philippe Lacheau, Pierre Lacheau, Clotilde Courau
Imaginea: Antoine Marteau
Montajul: Olivier Michaut-Alchourroun
Muzica: Maxime Desprez, Michael Tordjman

În distribuţie: Philippe Lacheau, Alice David, Vincent Desagnat

Durata: 1 h şi 25 minute (85 minute)

Categorie: comedie
Anul apariţiei: 2014
Producători: Axel Films, Madame Films, Cinéfrance 1888
Ţara: Franţa
Limba: franceză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

The Counselor, un avocat bogat, este pe punctul de a se căsători cu prietena lui Laura. La o petrecere el îi cunoaşte pe Reiner şi pe prietena lui Malkina care, împreună cu Westray, îl vor introduce într-o mare afacere de distribuţie de droguri.
T.S. Spivet, un băiat genial în vârstă de 10 ani, pasionat de cartografie şi invenții ştiințifice, trăieşte la o fermă din Montana, împreună cu mama sa, cu tatăl său, şi cu sora sa în vârstă de 14 ani, care viseaza să devină Miss America.
Megan, o tânără absolventă de facultate, singură şi fără serviciu, suferă din dragoste în urma despărţirii de fostul ei prieten cu care urma să se mărite.
Jake, un soldat in armata americana este trimis sa spioneze locuitorii planetei Pandora – Na’vi – astfel incat pamantenii sa puna mana pe un mineral cu proprietati speciale.
Filmul prezintă povestea unui milionar american care se îndrăgosteşte de fiica ultimei amante a tatălui său.
Cristiana este o femeie de 30 ani crescută într-o familie înstărită. Timpul ei se împarte între scrierea lucrării de doctorat, discuţiile cu prietenii ei apropiaţi, şi mult aşteptata întâlnire cu un bărbat însurat cu care are o relaţie.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema